> Istoric, locatie

Despre noi

Istoric, locatie

SC AXM PROD’93 SRL – sediul social Bucuresti, str. Splaiul Independentei nr.. 3, bl. 17, scara1, etaj 7, ap.19, sector 4, Bucuresti, cod 040011
SC AXM PROD’93 SRL a fost infiintata in anul 1994 cu capital integral privat, romanesc.
Centrul de productie este situat in comuna Lungesti, judetul Valcea intr-o zona plina de istorie cu un cadru natural feeric dominat de dealurile Olteniei.
Activitatea de productie a inceput cu fabricarea grundurilor, lacurilor, emailurilor, vopselelor industriale si diluantilor.
Datorita cresterii consumului de rasini sintetice si dorintei de crestere a calitatii produselor, in anul 1996 s-a pus in functiune linia de productie a rasinilor sintetice.
In anul 1996 s-a lansat brand-ul firmei “FINALL” si “PROTECTOR”.
Politica societatii a fost orientata catre productia de materiale pentru finisarea lemnului, fara insa a se neglija celelalte domenii. In acest sens s-a extins activitatea de cercetare, aceasta implicand personal calificat si dotarea laboratoarelor cu aparatura de ultima generatie care asigura verificarea caracteristicilor fizico-chimice ale produselor.
In anul 1998, s-a construit o linie moderna de fabricare a grundurilor si lacurilor cu o capacitate de productie de peste 500 tone/luna.
In anul 1999, societatea a lansat o gama noua de produse din categoria vopselelor diluabile cu apa utilizate la finisarea lemnului expus la interior si exterior.
Dupa anul 2000, au continuat investitiile in utilaje tehnologice, laboratoare si personal calificat astfel incat produsele AXM sa creasca din punct de vedere calitativ de la an la an.
Politica de personal a socitatii a constat si in asigurarea perfectionarii permanente a personalului, grija angajatorului pentru angajati si crearea unei atmosfere propice cresterii sanselor dezvoltarii viitoare si ale succesului societatii, acest lucru este dovedit si de faptul ca peste 70% din angajati lucreaza in cadrul societatii inca de la infiintare.
Departamentul de logistica asigura livrarea produselor pe care le fabricam in cel mai scurt timp de la primirea comenzii, avand o flota proprie de autospeciale si autocamionane.
Livrarile se efctueaza atat de la depozitul centrului de productie Lungesti – Valcea cat si de la cele doua depozite proprii situate in Bucuresti si Harlau – Iasi.
Inca de la infiintare, societatea a avut tot timpul o atitudine prietenoasa cu mediul inconjurator, de aceea din anul 2007 s-au facut investitii majoare in instalatii pentru limitarea emisiilor de compusi organici volatili, tehnologii nepoluante si crearea unor produse care nu au impact asupra mediului.